galobasket

Όπως λέμε καλό μπάσκετ, όπως λέμε Γκάλης…

3η αγωνιστική Ευρωλίγκα – Fantasy

Posted by akilas στο 27 Φεβρουαρίου 2008

Τετάρτη 27/2 – (2η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα)

Πέντε αλλαγές ήθελα να κάνω την εβδομάδα αυτή στο Fantasy αντι για τις τρεις που είναι το ανώτερο όριο. Οι τρεις σημερινές μου αλλαγές είναι και οι τρεις αλλαγές ψηλών παικτών. Συγκεκριμένα Μόρις, Χάισλιπ και Πετραβίτσιους αλλάχτηκαν και στη θέση τους επέλεξα τους Ντονγκ (αν λείψει ο Χάισλιπ θα πάρει χρόνο αρκετό), Τζάκσον(λόγω πρώτης φάσης) και Άντερσεν. Εννοείται ότι πριν κάνετε τις αλλαγές σας θα πρέπει να διαβάσετε το http://www.ballineurope.com/european-basketball/euroleague-fantasy-challenge/euroleagu-fantasy-challenge-what-to-do/ και τον Αρκάδιο.

Επίσης ήθελα να αλλάξω και τους Παπαλουκά, Μπούλοκ αλλά ειδικά στη θέση 2 φέτος οι επιλογές δεν είναι καλές. Επιμένω σε Χριάπα, ενώ τον Ζάαμπερ δεν τον αφήνω με τίποτα. Καλή περίπτωση και φτηνή εκτιμώ ότι είναι και ο Μακ Ντόναλντ της Τάου, ο οποίος λόγω ύψους αναμένω να κάνω ζημιά στη ρακέτα του Άρη. Η σημερινή δεκάδα μου:

1    Παπαλουκάς

2. Τζάαμπερ

3. Σισκάουσκας

4. Kecman

5. Bullock

6.Khryapa

7. Batiste

8. Ντονγκ αντι Χάισλιπ (ψιλοτραυματίας)

9. Αντερσεν αντί Πετραβίτσιους (τραυματίας)

10.Τζάκσον αντι Μόρις

Στα αγωνιστικά τώρα το μεγάλο παιχνίδι είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στη Σιένα και τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν πολύ δύσκολο έργο σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια διψασμένη ομάδα. Αν πάρουν το διπλό θα έχουν εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση και θα βάλουν πλώρη για τον ημιτελικό της Μαδρίτης. Αν αντιθέτως ηττηθούν τότε μπλέκουν σε περιπέτειες, οι οποίες θα ξεπεραστούν αν ο ΠΑΟ δείξει το καλό του πρόσωπο.

Για τον Ολυμπιακό τι να πει κανείς; Απέναντι στην ανεβασμένη Ζαλγκίρις μόνο τη νίκη θέλει για να ισχυρίζεται ότι έχει πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Προσωπικά η ήττα από τη Μακάμπι με απογοήτευσε πάρα πολύ αναφορικά με την Ευρωλίγκα και σήμερα ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που θα δω είναι το Σιένα – Παναθηναϊκός.

Οι μπουκ χθες έδιναν σαν μικρό φαβορί τη Σιένα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Άραγε συμφωνείτε με την εκτίμηση αυτή; Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟ σε ενδεχόμενη πρόκρισή του στο Φ4 θα παίξει (άν η ΤΣΣΚΑ πάρει την πρωτιά στον όμιλο και προκριθεί στο Φ4) στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ σε νίκη μάλλον πηγαίνει πάνω σε Ρεάλ ή Μακάμπι(όποια πάρει την πρώτη θέση και προσπεράσει τον δεύτερο του ομίλου της ΤΣΣΚΑ). Αλήθεια στα υποθετικά που ανέφερα παραπάνω ποια θεωρείτε ευκολότερη αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό: την ΤΣΣΚΑ ή τη Ρεάλ;

Πρόωρα ερωτήματα, αλλά το σημερινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής θα καθορίσει και τους μελλοντικούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού;

Σχολιάστε