galobasket

Όπως λέμε καλό μπάσκετ, όπως λέμε Γκάλης…

Fantasy – Basketmanager σελιδες συγκεντρωτικο

Posted by akilas στο 10 Απριλίου 2009

FANTASY

5 Δεκεμβρίου 2007 — akilas | Επεξεργασία

Τετάρτη 19/3 – 6η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα

Τελευταία αγωνιστική του Φάντασι και είμαι απογοητευμένος από τις επιδόσεις μου. Τσπ οι αλλαγές μου την εβδομάδα αυτή είναι αυτές με το τονισμένο χρώμα. Στις τρεις αυτές αλλαγές επηρεάστηκα από τον γνωστό Tobias  του Ballineurope ο οποίος με έπεισε για τους Μπάινουμ και Ασίκ(είχα μια προδιάθεση για το νεαρό), ενώ ο Σαντιάγκο αποτέλεσε πρώτα επιλογή μου και έπειτα πείστηκα περισσότερο και από το γνωστό μπλογκ. Ας δουμε την δεκάδα μου την αγωνιστική αυτή την οποία αναμένω με αγωνία προκειμένου να δω ποιός από τους Javi ή belalik θα νικήσει στην λίγκα του Ballineurope. Να θυμίσω ότι ο belalik είναι ο Tom που έχει κατά καιρούς γράψει σχόλιο στην στήλη αυτή.

1 Παπαλουκάς

2.Μπαίνουμ αντί Κόλινς

3. Σισκάουσκας

4. Kecman

5.Γκρέγκορι

6.Khryapa

7. Batiste

8.Ασίκ αντί Τελέτοβιτς

9. Σαντιάγκο αντί ΜακΝτοναλντ

10. Πέκοβιτς

Τετάρτη 12/35η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα

Καλά τα πήγα την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα καθώς ο βασικός κορμός της ομάδας μου πήγε καλά σε αντίθεση με τις αλλαγές (Γκρέγκορι, Μπάινουμ, Πέκοβιτς) οι οποίες δεν προσέφεραν και πολλά πράγματα στον συνολικό απολογισμό. Οι Σισκάουσκας, Παπαλουκάς και Μπατιστ με ανέβαζαν αρκετά στον απολογισμό και το κοντέρ σταμάτησε στο 160 ξεπερνώντας έπειτα από αρκετό καιρό τους 145 πόντους.

Για την εβδομάδα αυτή δεν αλλάζω με τίποτα τους Παπαλουκά, Σισκάουσκας, Γκρέγκορι (θα κάνει καλό σκορ την εβδομάδα αυτή), Μπατιστ αλλά όλοι οι άλλοι είναι υπό εξέταση. Ο Χριάπα με έχει κάψει καθώς από 48 που τον αγόρασα έχει πέσει στο 29, απλά είναι πάρα πολύ φτηνός για να τον δώσω. Ο Πέκοβιτς παρά το ότι είναι ακριβός μάλλον θα τον κρατήσω την αγωνιστική αυτή, ενώ προς αλλαγή είναι ο Άντερσεν της ΤΣΣΚΑ, ο Μπάινουμ (θέλω να αγοράσω τον Κόλινς) και είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε Ντονγκ και Κέσμαν ποιόν να αλλάξω.

Οι αρχικές αλλαγές μου παρατίθενται παρακάτω:

1 Παπαλουκάς

2.Κόλινς αντι Μπαίνουμ

3. Σισκάουσκας

4. Kecman

5.Γκρέγκορι

6.Khryapa

7. Batiste

8. Ντονγκ

9. ΜακΝτοναλντ αντι Άντερσεν

10. Πέκοβιτς

Θεωρώ πολύ καλές αλλαγές τους ΜακΝτόναλντ, Κόλινς για την εβδομάδα αυτή. Για καμιά τρίτη αλλαγή δεκτές οι προτάσεις…

Τρίτη 4/3   – 4η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα

Οι τρεις αλλαγές την εβδομάδα αυτή είναι οι Μπάινουμ (αντί Ζάαμπερ), Πέκοβιτς (αντί Τζάκσον), Γκρέγκορι (αντί Μπούλοκ).

Τα κριτήρια των αλλαγών είναι τα ακόλουθα. Εχω αμφιβολίες για το αν ο Τζάκσον θα κάνει μεγάλο σκορ στο Τελ Αβιβ, ενώ ο Πέκοβιτς θεωρώ ότι μπορεί να πονέσει τη Σιένα μέσα στη ρακέτα. Οι περιφερειακοί ψηλοί της Σιένα είναι καλοί, αλλά μέσα στη ρακέτα μάλλον θα κερδίσει αρκετά φάουλ ο ψηλός της Παρτιζαν.

Τον Μπούλοκ ήθελα να τον αλλάξω από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν τα κατάφερα. Η επιλογή του Γκρέγκορι έγινε στη βάση ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες απόντος του Νίκολας, ενώ πάντα πιστεύω τον Μπαίνουμ αρκεί να του δώσει ένας προπονητής το ελεύθερο να παίξει ένας με έναν. Εκεί είναι ανίκητος λόγω αθλητικών προσόντων και ειλικρινά απορώ ποιός παίκτης του Ολυμπιακού θα τον σταματήσει αν χρησιμοποιηθεί από τον Σερφ με τον σωστό τρόπο. Ανοιχτά και μπαλίτσα στον Μπάινουμ είναι το ενδεδειγμένο σύστημα!!

1 Παπαλουκάς

2.Μπαίνουμ στη θέση Ζάαμπερ

3. Σισκάουσκας

4. Kecman

5.Γκρέγκορι στη θέση του Μπούλοκ

6.Khryapa

7. Batiste

8. Ντονγκ

9. Αντερσεν

10. Πέκοβιτς στη θέση του Τζάκσον

Τετάρτη 27/2 – (3η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα)

Πέντε αλλαγές ήθελα να κάνω την εβδομάδα αυτή αντι για τις τρεις που είναι το ανώτερο όριο. Οι τρεις σημερινές μου αλλαγές είναι και οι τρεις αλλαγές ψηλών παικτών. Συγκεκριμένα Μόρις, Χάισλιπ και Πετραβίτσιους αλλάχτηκαν και στη θέση τους επέλεξα τους Ντονγκ (αν λείψει ο Χάισλιπ θα πάρει χρόνο αρκετό), Τζάκσον(λόγω πρώτης φάσης) και Άντερσεν.

Επίσης ήθελα να αλλάξω και τους Παπαλουκά, Μπούλοκ αλλά ειδικά στη θέση 2 φέτος οι επιλογές δεν είναι καλές. Επιμένω σε Χριάπα, ενώ τον Ζάαμπερ δεν τον αφήνω με τίποτα. Καλή περίπτωση και φτηνή εκτιμώ ότι είναι και ο Μακ Ντόναλντ της Τάου, ο οποίος λόγω ύψους αναμένω να κάνω ζημιά στη ρακέτα του Άρη. Η σημερινή δεκάδα μου:

1 Παπαλουκάς

2. Τζάαμπερ

3. Σισκάουσκας

4. Kecman

5. Bullock

6.Khryapa

7. Batiste

8. Ντονγκ αντι Χάισλιπ (ψιλοτραυματίας)

9. Αντερσεν αντί Πετραβίτσιους (τραυματίας)

10.Τζάκσον αντι Μόρις

Τετάρτη 20/2 – (2η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα)

Την εβδομάδα αυτή έκανα τις τρεις αλλαγές μου. Κατ αρχήν πήρα τον Τζάαμπερ αντί του Ουάσινγκτον την εβδομάδα αυτή. Σκεφτόμουνα να τον πάρω από την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώην παίκτη του Αιγάλεω αλλά φοβήθηκα ότι θα είχε μικρό χρόνο συμμετοχής. Πλέον ψηφίζω Τζάαμπερ, ενώ εκτιμώ ότι ο Ουάσινγκτον δεν θα έχει εύκολο βράδι.

Επίσης αλλάζω τον τραυματία Βούισιτς, ο οποίος με έκαψε την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Πετραβίτσιους. Τα επιχειρήματα του Αρκάδιου στο ballineurope με έπεισαν. Επίσης άλλαξα τον Τζάκσον με τον Μόρις για τους λόγους που ανέφερε ο Teo.

Επίσης επιμένω στον Χριάπα θεωρώντας ότι θα αγωνιστεί περισσότερο…Με μαύρο χρώμα είναι οι αλλαγές που έγιναν.

1 Παπαλουκάς ( η τιμή του τον αδικεί)

2. Τζάαμπερ αντί Ουάσινγκτον

3. Σισκάουσκας

4. Kecman (με έπεισαν από το Ballineurope ότι αξίζει)

5. Bullock

6.Khryapa (φτηνός αλλά όχι γκαρντ παιδιά – 4αρι θα παίξει)

7. Batiste

8. Haislip

9. Πετραβίτσιους αντί Βούισιτς

10. Μόρις αντί Τζάκσον

Τρίτη 12/2 – 1η αγωνιστική δεύτερης φάσης Ευρωλίγκα

Παραμονή της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα και στο FANTASY μπορούμε να κάνουμε όσες αλλαγές θέλουμε. Λόγω έλλειψης χρόνου με πινελιές θα αναφέρω την δεκάδα μου και κάποιες Fantasiakes θεωρίες όπως τουλάχιστον τις εκλαμβάνω εγώ. Οι ειδικοί του είδους Tom και Rocknball θα έχουν πολλά περισσότερα να σας συμβουλέψουν. Στο δια ταύτα λοιπόν:

1 Παπαλουκάς ( η τιμή του τον αδικεί)

2. Ουάσινγκτον (φτηνός)

3. Σισκάουσκας

4. Kecman (με έπεισαν από το Ballineurope ότι αξίζει)

5. Bullock (φορμαρισμένος)

6.Khryapa (φτηνός αλλά όχι γκαρντ παιδιά – 4αρι θα παίξει)

7. Batiste (φορμαρισμένος)

8. Haislip

9. Jackson

10. Vujcic

Για τους ψηλούς μου έχω τις αμφιβολίες μου και ειδικά για τα νούμερα 8,9,10. Θεωρώ ευκαιρία τους Κριάπα, Μπατιστ, Παπαλουκά.

Κάθε πρόταση δεκτή

Τετάρτη 12/12

8η αγωνιστική Ευρωλίγκα

Λίγα πράγματα αναφορικά με το Fantasy της όγδοης αγωνιστικής.
Όποια ομάδα παίζει με τη Ρόμα οι ψηλοί της μεταμορφώνονται σε υπερψηλούς. Για τον λόγο αυτό στην δεκάδα μου της εβδομάδας αυτής στο FANTASY EUROLEAGUE θα έχω και τον Μπατιστ και τον Ζίζιτς, ο οποίος με το “σκληρό” και βρώμικο παιχνίδι του μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην τρύπα που έχουν οι Ιταλοί κάτω από το καλάθι.

Επίσης στη ζώνη του Ολυμπιακού θα πάρω τον Ρακόσεβιτς, ενώ κόντρα στην αδύναμη Πρόκομ επιστρατεύω τον Σίσκα.

Από εκεί και πέρα για τις προσθήκες των Ζίζιτς (μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της αγωνιστικής) Ρακό και Σίσκα πούλησα τον Πέκοβιτς (πάντα στα εκτός έδρας πλέον) τους Βασιλειάδη και Στέφανσον. Ήθελα να δώσω και τον Ιλιέφσκι και να πάρω Παπαλούκου αλλά άγνωστο αν θα παίξει ο Τεος.

Αυτά για την 8η αγωνιστική. Επαναλαμβάνω πολύ χρήσιμα στατιστικά στο blog του rocknball όπου είναι πολύ χρήσιμα τα στατιστικά που δείχνουν τι επιτρέπουν στις αντίπαλες ομάδες να κάνει κάθε ομάδα της Ευρωλίγκα. Καλό βραδι

+ includes 10% bonus for victory in last Euroleague game
Point Guards EUROLEAGUE
TEAM
PURCHASE
COST
CURRENT
COST
WEEK
SCORE
AVERAGE
SCORE
Vlado Ilievski Montepaschi 41.12 36.86 2.2 + 9.2
Zoran Planinic Tau Ceramica 68 57.54 22.0 14.4
Shooting Guards and Small Forwards
Louis Bullock Real Madrid 46.67 40.96 8.0 10.2
Ramunas Siskauskas CSKA Moscow 68.73 68.73 17.2
Igor Rakocevic Tau Ceramica 62.46 62.46 15.6
Dusan Vukcevic AJ Milano 25.82 29.69 17.6 + 9.9
Power Forwards and Centers
Mike Batiste Panathinaikos 70.55 48.69 27.5 + 13.7
Marc Salyers Chorale Roanne 84.64 94.69 29.7 + 23.7
Ksystof Lavrinovic Montepaschi 72 77.94 12.1 + 19.5
Andrija Zizic Panathinaikos 27.2 27.2 6.8
TOTALS 480.31 544.76 143.1 140.2

Πέμπτη 6/12/07

Δεν περίμενα τον Στέφανσον να κινηθεί σε τόσο ρηχά νερά. Απέναντι στη Ροάν όπως ανέμενα η Ρόμα έβαλε πολλούς πόντους αλλά ο Ισλανδός πήρε λίγες προσπάθειες (6) και ευστόχησε μόλις στη μια, ενώ υπέπεσε και σε 4 λάθη. Επίσης ο Λαβρίνοβιτς δεν έπιασε την απόδοση που ανέμενα με συνέπεια να μην έχω και απο εκεί τα αναμενόμενα οφέλη. Επίσης περίμενα στη ζώνη να επιστρατευθεί ο Ιλιέφσκι πολύ περισσότερο και όχι ο καταστροφικός από τα 6,25 μ. Μακ Ιντάιρ.

Σάλιερς, Πέκοβιτς έσωσαν κατά κάποιο τρόπο την παρτίδα αν και είχα μια μέτρια συγκομιδή την Τετάρτη. Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

Τετάρτη 5/12/2007

Νέα σελίδα δημιουργήσαμε για τους φίλους του FANTASY της Euroleague κυρίως. Όποιος θέλει μπορεί να γράφει κάποια προγνωστικά αναφορικά με παίκτες αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Επίσης θα κάνουμε παραπομπές σε ενδιαφέροντα άρθρα όπως άρθρα του blog Rocknball – Era όπου οι συγγραφείς φαίνεται να το έχουν σπουδάσει αρκετά το άθλημα αλλά και να το παρακολουθούν διαρκώς.

Παραθέτουμε ένα έρθρο από αυτό το blog το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον και άπτεται της γενικής θεώρησης του FANTASY έστω και αν εκ πρώτης δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

http://rocknbball.blogspot.com/2007/12/teamwork-in-euroleague.html

Επίσης την εβδομάδα αυτή για το Fantasy έκανα τις ακόλουθες μεταγραφές:

  • ξαναπήρα πίσω τον Πέκοβιτς καθώς στο Βελιγράδι είναι δυναμίτης και δύσκολα αντιμετωπίζεται. Βέβαια η αντίπαλος της Παρτιζάν την εβδομάδα αυτή έχει αρκετούς ψηλούς – ξυλοκόπους για τζαρτζάρισμα, αλλά από την στιγμή που υπάρχει η παράμετρος φάουλ και οι ελεύθερες βολές οι οποίες είναι ευνοικά διακείμενες υπερ του Σέρβου σέντερ τότε τους 20 πόντους λογικά θα τους πιάσει.
  • Ντούσαν Βούκσεβιτς επειδή είναι πολύ φορμαρισμένος και η αξία του με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις του συμφέρει.
  • πούλησα Γιασικεβίτσιους λόγω του ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα μειωθεί κατά κάτι και επειδή με αντίπαλο τη σκληροτράχηλη Ρεάλ υπάρχει κάποια πιθανότητα να μην τραβήξει. Εξαρτάται βέβαια και σε ποιόν θα δώσει την μπαγκέτα ο Ζοτς. Με τους Τούρκους στην αρχή την έδωσε στον Σπανούλη ενώ όταν πήρε τα ηνία ο Λιθουανός απογειώθηκε και ο ίδιος και η ομάδα. Αντί του Γιασικεβίτσιους απέκτησα τον Ιλιέφσκι λόγω της αεράμυνας του Ολυμπιακού και λόγω της επικείμενης επιστράτευσης άμυνας ζώνης την οποία ο Ιλιέφσκι καιροφυλακτεί να τιμωρήσει ανελέητα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά φοβάμαι ότι θα βρέξει τρίποντα ο Σκοπιανός.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πωλείται κατά κόρον ο Στέφανσον ειδικά την αγωνιστική αυτή. Ο Ισλανδός μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και θεωρώ ότι με τη Ροάν θα συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Εντάξει η αξία του έχει ανέβει πάρα πολύ από την αρχή της Ευρωλίγκα αλλά δεν νομίζω ότι είναι το σωστό τάιμινγκ να τον πουλήσει κάποιος. Οψόμεθα.

Δώρα φαντασιακά ο Μπατίστ, ο οποίος θα τινάξει την μπάνκα σε λίγο διάστημα και σταθερή αξία ο Λαβρίνοβιτς, ο οποίος απέναντι στους δεν κάνω μπλοκ άουτ ψηλούς του Ολυμπιακού πιστεύω ότι θα κάνει τον μεγάλο περίπατο του Πέτρου στη ρακέτα της ομάδας μου. Μακάρι να διαψευστώ και πάλι.

Ενδιαφέρον blog είναι και το ακόλουθο για οδηγίες FANTASY. Στη λίγκα του συγκεκριμένου blog συμμετέχω και προσπαθώ παρέα με έναν άλλο Έλληνα τον κύριο Arkadio να βγούμε πρώτοι και να εκθρονίσουμε τους Γάλλους από την πρώτη θέση!!! Ο Αρκάδιος πάντως έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες και θα παρακολουθούμε στενά την πορεία τουπρος την κορυφή. Αν κάποιος Έλληνας βγει πρώτος στην συγκεκριμένη λίγκα τότε θα λάβει ένα cd από το blog του αγώνα Γιουγκοσλαβία – ΗΠΑ 110-95 με τον Τόνι Κούκοτς να πετυχαίνει 11/13 τρίποντα κόντρα στους Πέιτον, Σίμονς, Σίντσιους… στην περίφημη Κουκοτσιάδα…

http://www.ballineurope.com/european-competition/euroleague-fantasy-challenge/euroleague-fantasy-challenge-how-to-become-the-leader-of-your-private-league/

Υ.Γ. Μην θεωρηθεί ότι το cd θα δοθεί μόνο σε Έλληνα για λόγους ρατσιστικούς ή σωβινιστικούς…

Υ.Γ.2. Αναμένουμε δικά σας σχόλια αναφορικά με το FANTASY

45 σχόλια προς “FANTASY”

  1. gallis Says:
    5 Δεκεμβρίου 2007 σε 19:40 διόρθωσηΗ καινούρια στήλη είναι γεγονός. Οποιοσδήποτε μπορεί να γράφει εντυπώσεις, εμπειρίες, επιλογές αναφορικά με το Fantasy

  2. rocknball Says:
    6 Δεκεμβρίου 2007 σε 0:57 διόρθωσηΩραια. Θα γραψω κατι μολις μπορεσω.
    Αν και ειναι αργα για αυτη την βδομαδα.

    Καλη επιτυχια σε ολους.

  3. rocknball Says:
    6 Δεκεμβρίου 2007 σε 1:05 διόρθωσηΠολυ καλη επιλογη με τν Πεκοβιτς, ειδικα απο την στιγμη που ο Τουρκσαν εμεινε στην Τουρκια.

    Τον τιμησα κ εγω.

    Δεν το ξερα για το CD.

  4. gallis Says:
    7 Δεκεμβρίου 2007 σε 3:56 διόρθωσηΡοκνμπολ: Δεν πρέπει να πήγες καλά την εβδομάδα αυτή. Πάντως μην μου πεις ότι δεν έχεις αγοράσει τον Μπατιστ στην ομάδα σου γιατί θα εκπλαγώ. Αξίζει όσο κανένας άλλος να αγοραστεί καθώς είναι τρομερά φθηνός ακόμα και θα τον απογειώσει ο Γιασικεβίτσιους.

    Οι Μπούλοκ, Στέφανσον και Ιλιέφσκι με “χαντάκωσαν” αλλιώς θα πήγαινα αρκετά καλά. Ο φορμαρισμένος Βούκσεβιτς όλα τα λεφτά.

    Δικαιώθηκα στον Μπατιστ, Πέκοβιτς, Βούκσεβιτς ενώ δεν μου βγήκε η πώληση του Σάρας, η στήριξη του Στέφανσον και ο Ιλιέφσκι τον οποίο πίστευα πολύ κόντρα στην ζώνη του Γκέρσον.

    Πάντως υπάρχουν ευκαιρίες για αναπροσαρμογή της ομάδας την εβδομάδα που έρχεται. Θα ήθελα 5 αλλαγές βέβαια αλλά και με 3 κάτι γίνεται. Οι ψηλοί μου πάντως μια χαρά.

    Rocknball περιμένω να ανέβεις την άλλη εβδομάδα.

  5. rocknball Says:
    7 Δεκεμβρίου 2007 σε 9:15 διόρθωσηΧαλια πηγα…

    Η καλυτερη μου ομαδα (η οποια μετα απο αυτη την εβδομαδα δεν ειναι πλεον η καλυτερη καθως την προσπερασε μια αλλη μου ομαδα) πηρε 95…

    Δεν ειχα Μπατιστ διοτι την αλλαγη στους ψηλους την χρησιμοποιησα για να παρω τον Λαβρινοβιτς.

    Με χαντακωσαν οι Καουκενας, Μπλακνι (χεχε παλι), κ Σμιθ.

  6. rocknball Says:
    7 Δεκεμβρίου 2007 σε 9:18 διόρθωσηΗ καλυτερη μου επιδοση αυτη τη βδομαδα ηταν με την 3η μου ομαδα με 166, κ αν δεν ηταν κ ο Στεφανσσον θα πηγαινε καλυτερα.

    Βεβαια μου βγηκαν σχεδον ολοι, οπως οι Ουκιτς (της Ολυμπια), Γκαλλιναρι κ Μπατιστ.

  7. gallis Says:
    7 Δεκεμβρίου 2007 σε 12:13 διόρθωσηΦέτος αποφάσισα να επικεντρωθώ σε μια μόλις ομάδα, αυτή του BallinEurope. Δεν έφτιαξα άλλη γιατί λόγω χρόνου θα έχανα την μπάλα.

    Καλός και ο Λαβρίνοβιτς αλλά ο Μπατίστ ήταν απίστευτος με βάση την τιμή του. Ο Λαβρίνοβιτς και εγώ περίμενα ότι θα έβρεχε τρίποντα αλλά ας όψεται ο προπονητής της Σιένα, ούτε το όνομά του δεν θέλω να προφέρω.

    Τα Βουλγάρικα κανάλια και τα άλλα δεν τα έχω ψάξει.

    Καλή συνέχεια στο Φάντασι…

  8. gallis Says:
    12 Δεκεμβρίου 2007 σε 1:24 διόρθωσηΤετάρτη 12/12

    8η αγωνιστική Ευρωλίγκα

    Λίγα πράγματα αναφορικά με το Fantasy της όγδοης αγωνιστικής.
    Όποια ομάδα παίζει με τη Ρόμα οι ψηλοί της μεταμορφώνονται σε υπερψηλούς. Για τον λόγο αυτό στην δεκάδα μου της εβδομάδας αυτής στο FANTASY EUROLEAGUE θα έχω και τον Μπατιστ και τον Ζίζιτς, ο οποίος με το “σκληρό” και βρώμικο παιχνίδι του μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην τρύπα που έχουν οι Ιταλοί κάτω από το καλάθι.

    Επίσης στη ζώνη του Ολυμπιακού θα πάρω τον Ρακόσεβιτς, ενώ κόντρα στην αδύναμη Πρόκομ επιστρατεύω τον Σίσκα.

    Από εκεί και πέρα για τις προσθήκες των Ζίζιτς (μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της αγωνιστικής) Ρακό και Σίσκα πούλησα τον Πέκοβιτς (πάντα στα εκτός έδρας πλέον) τους Βασιλειάδη και Στέφανσον. Ήθελα να δώσω και τον Ιλιέφσκι και να πάρω Παπαλούκου αλλά άγνωστο αν θα παίξει ο Τεος.

    Αυτά για την 8η αγωνιστική. Επαναλαμβάνω πολύ χρήσιμα στατιστικά στο blog του rocknball όπου είναι πολύ χρήσιμα τα στατιστικά που δείχνουν τι επιτρέπουν στις αντίπαλες ομάδες να κάνει κάθε ομάδα της Ευρωλίγκα. Καλό βραδι

  9. rocknball Says:
    12 Δεκεμβρίου 2007 σε 3:55 διόρθωσηΔεν εχω κανει ακομη αλλαγες…

    Μου αρεσει το σκεπτικο σου για την αμυνα του ΟΣΦΠ, αλλα αυτος ο Γκερσον εχει ενα αστρο…

    Πρωτα απ ‘ολα αφηνει τους αντιπαλους να σουταρουν 35+ τριποντα ελευθερα κ αυτοι βαζουν τα 10…

    Το αλλο ειναι πως απο αλλον τα περιμενεις τα τριποντα κ απο αλλους μπαινουν…

    Ο Ρακοσεβιτς εχει οντως απο τα πιο γρηγορα σουτ στην Ευρωπη, θα το σκεφτω.

    Μπατιστ δεν επαιξε με Αιγαλεω αλλα θα τον εμπιστευτουμε, κυριως λογω της (χαμηλης) του τιμης.

    Με τον Ζιζιτς με προβληματιζουν παντα τα γρηγορα του φαουλ. Ιδιαιτερα με αντιπαλο τον Λορμπεκ.

    Λεω να πονταρω σε παικτες της ΤΣΣΚΑ μιας κ η Προκομ ειναι χωρις μιση ομαδα κ προπονητη (κ γηπεδο εδω που τα λεμε, ειναι για τα καφενεια αυτη η ομαδα γενικως)… Ο Μεσσινα εγραψε στο μπλογκ του πως θα αρχισει να παιρνει λεπτα κ ο Σβεντ, οποτε με τοσες απουσιες ισως παιξει.

    Ποια ειναι η δεκαδα σου?
    (Αν δεν ειναι μυστικο?)

  10. gallis Says:
    12 Δεκεμβρίου 2007 σε 17:58 διόρθωσηH τιμή Μπατίστ όντως πολύ χαμηλή. Μπορεί να συμβεί αυτό που είπες για Γκέρσον και τρίποντα. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με τον Σισκάουσκας ότι μπορεί να παίξει λίγο αλλά ακόμη και 20 λεπτά να αγωνιστεί θα κάνει κανα 20αρι για πλάκα.

    Ζιζιτς τον περιμένω στον αγώνα αυτό να κάνει θραύση.

    Η δεκάδα είναι στην στήλη περασμένη

  11. rocknball Says:
    12 Δεκεμβρίου 2007 σε 20:59 διόρθωσηΗ δικη μου

    Μ. Ποποβιτς
    ΜακΙνταιρ

    Σμιθ
    Καουκενας
    Σισκα
    Κους

    Μπατιστ
    Μασσευ
    Τελετοβιτς
    Πετραβιτσιους

    Καλη επιτυχια.

  12. gallis Says:
    13 Δεκεμβρίου 2007 σε 0:10 διόρθωσηΔεν πρόλαβα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Έχεις το CD δώρο αν πάρεις την πρωτιά στο Ball in Europe, εκτός αν το έχεις.

    Δεν πήγα τόσο καλά λόγω Σίσκα, Ρακόσεβιτς (έπαιξε λίγο) και Πλάνινιτς. Περιμένω τους ψηλούς του ΠΑΟ για να ανέβουν. Με εξαίρεση το Σίσκα πήγες καλά νομίζω. Οψόμεθα.

  13. rocknball Says:
    13 Δεκεμβρίου 2007 σε 1:04 διόρθωσηΟ Κους με $%^@$…

    Βεβαια η καλυτερη μου ομαδα τα πηγε καλυτερα. 80 ποντους με Αντερσεν, Γκορι, Σισκα, Γκαλιναρι.

  14. gallis Says:
    15 Δεκεμβρίου 2007 σε 23:14 διόρθωσηΑν μου ζητούσαν εξαίρεση στο ΦΑΝΤΑΣΙ να μπορώ να επιλέξω από ένα παιχνίδι όσους περισσότερους παίκτες επιθυμώ αυτό θα το έκανα στον αγώνα Παρτιζάν – Ροάν.

    Επίσης αναδεικνύονται φαντασιακές ευκαιρίες στα παιχνίδια Τσιμπόνα – Μάλαγα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ολύμπια, Πρόκομ – Ζαλγκίρις,

    Από αυτά τα παιχνιδάκια μάλλον θα επιλέξω παίκτες, ενώ ο Λάζος θα μπορούσε να αναστηθεί κάπως κόντρα στη Ρόμα αλλά δεν θα ασχοληθώ μάλλον.

    Απλά η αγωνιστική προσφέρεται για μεγάλο σκορ και αν κάνω κάτω από 140 θα είμαι δυσαρεστημένος. Να χα 5 αλλαγές….

  15. rocknball Says:
    19 Δεκεμβρίου 2007 σε 14:08 διόρθωσηΜακινταιρ
    Παπαλουκας (αντι Ποποβιτς)

    Σμιθ
    Καουκενας
    Λανγκτον (αντι Σισκα)
    Κους (επιμενω… να τρωω το κεφαλι μου)

    Μπατιστ
    Μασσευ
    Τελετοβιτς
    Πεκοβιτς (αντι Πετραβιτισιους)

    Δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι ειμαι εξωτερικο διακοπες κ εχασα επαφη… αλλα τις αλλαγες μου τις εκανα, ας δουμε αν βγουν.

    Καλη επιτυχια.

  16. gallis Says:
    19 Δεκεμβρίου 2007 σε 17:50 διόρθωσηΟι τελικές μου αλλαγές έπειτα από πισωγυρίσματα:
    Σέκουλιτς αντί Ζίζιτς
    Πέκοβιτς αντί Λαβρίνοβιτς
    Γουντς αντί Ρακόσεβιτς

    Οι υπόλοιποι:
    Ιλιέφσκι
    Πλάνινιτς
    Μπούλοκ
    Σίσκα
    Μπατίστ
    Σάλιερς
    Σέκουλιτς

    Σκεφτόμουνα να κάνω τις ακόλουθες αλλαγές αλλά τελευταία στιγμή τους άλλαξα:
    Ράιτ αντί Ρακόσεβιτς(υποχρεωτικά)
    Πέκοβιτς αντί Λαβρίνοβιτς(με βαριά καρδιά έδιωξα Λαβρίνοβιτς)
    Παλάσιο αντί Ιλιέφσκι.

    Οι υπόλοιποι:
    Πλάνινιτς
    Μπούλοκ
    Σίσκα
    Μπατίστ
    Σάλιερς
    Ζίζιτς

    Εν γένει δεν πρόλαβα και εγώ καθόλου να τα ψάξω αλλά ποντάρω στον Πέκοβιτς και στον Σάλιερς, ένας από τους οποίους θα κάνει τριαντάρα σήμερα.

    Φοβάμαι τους Μπατίστ και Ζίζιτς ότι θα είναι μέτριοι σήμερα.

    Καλά να περνάς όπου και αν είσαι και δώσε καμιά ανταπόκριση από την ξένη χώρα….

  17. rocknball Says:
    19 Δεκεμβρίου 2007 σε 22:11 διόρθωσηΚαλα εκανες κ δεν πηρες τον Παλασιο γιατι ειναι τραυματιας.

  18. gallis Says:
    20 Δεκεμβρίου 2007 σε 0:23 διόρθωσηΑσε με τον Γουντς την πάτησα. Αφού διάβασα στο ALL STAR BASKET για το επεισόδιο έπρεπε να το περιμένω ότι δεν θα έπαιζε αρκετά.

    Αλλά πόνταρα ότι θα τον έβαζε για το θέαμα. Εκεί απέτυχα. Για τον Μπατίστ τα περίμενα αλλά δεν είχα αλλαγές να τον αλλάξω ενώ η αξία του κάποια στιγμή θα ανέβει. Με την Μπάμπεργκ δεν παίρνω ποτέ παίχτη αντίπαλό της αλλά ούτε και από την ίδια.

    Για Παπαλουκά έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμη. Ή την άλλη βδομάδα ή την επόμενη θα ανέβει αν και τα βλέπω περίεργα από άποψη χημείας τα πράγματα για την ΤΣΣΚΑ. Πάντως ο Λάνγκτον δεν σου βγήκε καθόλου.

    Έχασα ευκαιρία εγώ αλλά θα δείξει. Πάντως ο Πέκοβιτς μας βγαίνει εντός έδρας , ενώ και ο Σάλιερς αποδεικνύεται σταθερή αξία. Οψόμεθα.

  19. gallis Says:
    2 Ιανουαρίου 2008 σε 17:53 διόρθωσηΓρήγορες αλλαγές τελευταίας στιγμής:
    Μάσει, Τρίας και Άκερ
    στη θέση των Πέκοβιτς, Σέκουλιτς και Μπούλοκ

  20. gallis Says:
    16 Ιανουαρίου 2008 σε 17:25 διόρθωσηΓια την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα οι αλλαγές τις οποίες έκανα είναι ο Πριχιόνι αντί του Σόλομον, ο Χάισλιπ αντί του Τουρκτσάν και ο Πέκοβιτς αντι του λαβωμένου Μπατιστ.
    Οι υπόλοιποι:
    Παπαλουκάς,
    Σισκα
    Γουντς
    Βούκσεβιτς
    Τρίας
    Μάσει

    Πάντως δεν είχα χρόνο να ψάξω αρκετά τις αλλαγές που έκανα.
    Αλήθεια rocknball γιατί μηδενίστηκες την προηγούμενη αγωνιστική;

  21. gallis Says:
    30 Ιανουαρίου 2008 σε 12:59 διόρθωσηRoknball δύο εβδομάδες χαλάρωσα στο Φάντασι και πήρα την κατιούσα. Εσύ μηδενίστηκες μια αγωνιστική και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί.

    Βοήθησε με την εβδομάδα αυτή για το πως βλέπεις παίκτες. Έχω μείνει έξω από τα γεγονότα. Έκανα κάποιες πρώτες αλλαγές αλλά πλέον δεν μου κάθεται τίποτα. Η δεκάδα μου έπειτα από τις αλλαγές:
    Παπαλουκάς
    Πριχιόνι
    Ακερ
    Τσαλδάρης
    Γκούροβιτς
    Μπράουν
    Βούισιτς
    ΜΠαιραμοβιτς
    Χάισλιπ
    Τζάκσον

    Περιμένω προτάσεις….

  22. rocknball Says:
    30 Ιανουαρίου 2008 σε 18:30 διόρθωσηΗμουν διακοπες 1 μηνα κ το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουν ηταν το φαντασυ.

    Μια μερα ομως ειπα να αλλαξω λιγο τις ομαδες, κ εκει που τις αλλαζα μου βγαζει μυνημα πως εληξε η διορια :)

    Ο Παπαλουκας ειναι σκετη απογοητευση φετος.
    Συμφωνω με Πριχιονι.
    Ο Ακερ δεν εμνεει καμια εμπιστοσυνη.
    Τσαλδαρης δεν αποδιδει το ισιο στην Ευρωλιγκα.
    Γκουροβιτς καλη επιλογη.
    Μπραουν ακομη καλυτερη.
    Βουτσιτς καλη αν παιξει βασικος.
    Οι υπολοιποι 3 ψηλοι πολυ αξιοπιστοι.

    Εγω θα πηγαινα για Μπατιστ.

  23. tom Says:
    9 Φεβρουαρίου 2008 σε 15:08 διόρθωσηΓεια σου φίλε ..

    Κατα τύχη βρήκα το blog σου, ψάχνοντας κάτι για τον Διαμαντόπουλου.. Συμμετέχω και εγώ στο ballineurope, και μάλιστα λόγω συνεχόμενης τύχης και καλών επιλογών στις εβδομάδες 9-12 τελείωσα πρώτος το regular season (username: belalik) ..

    Καλό το cdaki, ήμουν μεγάλος fan του kukoc, τον είχα δει live στο F4 του 93 (αν δεν κάνω λάθος) με την benetton στο ΣΕΦ… Αν καταφέρω να μείνω πρώτος μετά το τοπ-16, θα είναι ωραίο δωράκι :) ..

    Τέσπα, θα είναι ενδιαφέρον τώρα το fantasy με τις αλλαγές για το top-16, ελπίζω να έχει κίνηση εδώ – εγώ θα το κρατήσω bookmark και θα το παρακολουθώ…

  24. gallis Says:
    9 Φεβρουαρίου 2008 σε 15:36 διόρθωσηΤομ εννοείται ότι σε γνωρίζω έμμεσα μέσω του Ballineurope. Δεν φανταζόμουν ότι ήσουν Έλληνας, το όνομά σου με ταξίδευε σε άλλες περιοχές.

    Στη στήλη Fantasy ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν έχουμε κίνηση και ασχολούμαστε εγώ και ο Rocknball τον οποίο προφανώς θα γνωρίζεις. Αν κλικάρεις πάνω στο όνομά του θα δεις από το blog του ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα σε κάποια χρήσιμα στατιστικά για το FANTASY, παλαιά μεν αλλά πάντα χρήσιμα.

    Σου εύχομαι την πρωτιά στην κατηγορία και μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζω το cdaki. Καλή συνέχεια και η πρωτιά είναι κοντά για εσένα.

  25. gallis Says:
    13 Φεβρουαρίου 2008 σε 22:49 διόρθωσηΠαπαλουκάς σουπερ επίδοση, ενώ ο Χριάπα περίμενα ότι θα αγωνιστεί περισσότερο. Τον Τζάαμπερ τον πιστεύω πολύ αλλά δεν περίμενα να αγωνιστεί τόσο πολύ ώστε να τον επιλέξω.

    Ο Νίκολας ήταν καλή περίπτωση και νομίζω ότι έχει προϊστορία καλών (ή καλής εμφάνισης) εμφανίσεων στην Τουρκία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

    Απίστευτη φωνή στο γήπεδο της Λιέτουβος. Ο εκκωφαντικός ήχος ανάγκασε τον Ρακόσεβιτς να χάσει δύο συνεχόμενες βολές και τον Μάικλ να χάσει μια από τις δύο. Γενικά τρομερή έδρα με ταμπούρλα και τα χαρακτηριστικά αντικείμενα που έχουν στο ΝΒΑ για να αποσπούν την προσοχή εκείνου που εκτελεί βολές….Χρόνια είχα να ακούσω τέτοια φωνή σε γήπεδο.

  26. rocknball Says:
    13 Φεβρουαρίου 2008 σε 23:01 διόρθωσηΕχασαν ομως. Πραγμα που βολευει απιστευτα τον Αρη.

    Αν κερδισει αυριο ο Αρης θα κανει σημαντικο βημα προκρισης…

  27. gallis Says:
    13 Φεβρουαρίου 2008 σε 23:13 διόρθωσηΑν δεν κερδίσει αύριο ο Άρης δεν έχει νόημα να μιλάμε. Δεν ξέρω αν τον βολεύει η ήττα της Λιέτουβος για τον απλούστατο λόγο: αν έρθει δεύτερος πέφτει λογικά πάνω στον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα….Μόνο σαν πρώτος εκτιμώ ότι θα είχε ελπίδες να περάσει.

    Εδώ βέβαια είναι δύσκολο ακόμη και να περάσει και εγώ φτιάχνω σενάρια πρώτης θέσης. Λογικά η Ταου πρώτη και έπειτα με λίγη προσοχή μπορεί τη δεύτερη θέση ο Άρης.

    Ασε έσκασα σήμερα, με πήρε ο ύπνος στα παιχνίδια λόγω κούρασης και έλλειψης εκφωνητών. Είδα τα πρώτα λεπτά του ΠΑΟ και τα 12 τελευταία. 64 μόνο πόντοι; Μήπως είναι αρνητικό ρεκορ του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια;

    Η ΤΣΣΚΑ επίσης δεν μου φαίνεται ότι πατάει καλά. Δεν βλέπω χημεία να υπάρχει και μόνο όταν πάρει τη μπασκέτα ο καλός Παπαλουκάς κάτι γίνεται. Έχασε από Χίμκι, νίκησε δύσκολα στον ημιτελικό του Κυπέλλου, πολύ δύσκολα τη Ρόμα, Σισκάουσκας και Παπαλούκου σχεδόν ποτέ δεν είναι καλοί ταυτόχρονα….

    Αν πάντως ο ΠΑΟ χάσει στη Σιένα μπορεί να μπλέξει για την πρώτη θέση.

    Υ.Γ. Σήμερα κατάλαβα ότι κάποιες φορές οι εκφωνητές μπορεί να είναι πολύ μα πολύ χρήσιμοι

  28. rocknball Says:
    14 Φεβρουαρίου 2008 σε 0:18 διόρθωσηΜε την Μπαρσελονα ποσους εβαλε? 65?

    Οταν ελεγα πως ηθελα τον Τσακαλιδη στον ΠΑΟ κ πως θα ηταν χρησιμος με κοροιδευαν. Εκαναν παρτι οι Τουρκοι, δεν εχουμε ουτε ενα σεντερ.

    Τελος παντων… εγω το ειδα με Τουρκικη περιγραφη κ ηταν μια χαρα…

    Τον ειδες τον αγωνα της ΤΣΣΚΑ? Σισκα, Παπαλουκας, Λανγκτον το γυρισαν τουμπα.

    Εδω ο Αρης τερματισε 5ος στην πρωτη φαση κ τωρα μιλας για πρωτια? Πρεπει να πει κ ενα ευχαριστω αν περασει 2ος…

  29. tom Says:
    14 Φεβρουαρίου 2008 σε 0:29 διόρθωσηΕνδιαφέρουσα η πρώτη αγωνιστική .. Εγώ είδα το δεύτερο ημίχρονο του παναθηναικού (από τούρκικο internet stream) και το τέλος του lietuvos-tau ..

    Στο fantasy μάλλον μέτρια πήγα σήμερα, τουλάχιστον με την καλή μου ομάδα. Με έσωσε κάπως ο hollis price στα guard (στο τέλος τον άλλαξα στην θέση του Penn).. Αύριο παίζουν αρκετοί όμως, θα δούμε….

    Έχω συνολικά:

    Price, McIntyre, Siska, Rako, bullock, tsaldaris, Massey, Andersen, Trias, Reyes..

    Πάντως, για να δεις πόσο ρόλο παίζει η τύχη, μια άλλη μου ομάδα την άλλαξα και την μετέτρεψα σε ‘τριποντάκηδες’, δηλαδή παω για τις κατηγορίες 3points… Είχα πάρει Langton, Price, Nicholas σήμερα :) … Απλά στα σεντερ έχω κάτι stonerook, bouroussis κλπ … Έφτιαξα και μια ομάδα μόνο για ριμπάουντ, με διαμαντίδη κλπ στα guard και όσο πιο βαριά ‘2-3′ …

    Τέσπα, δεν γράφω περισσότερα φαντασιακά τώρα, δεν έχει νόημα, από αύριο – η 2η – 3η ομάδα μου πάντως θα πάνε καλούτσικα, είχαν επίσης price αλλά και nicholas σήμερα…

    Την επόμενη εβδομάδα θα γράψω πριν την αγωνιστική, δεν σε είχα στα fantasy bookmarks mέχρι τώρα …

    ΥΓ. Και εγώ τον πιστεύω τον jaaber, αλλά γενικώς δεν πήρα καμια πρόσφατη μεταγραφή, το θεωρούσα ρίσκο – να δούμε λίγο πως/πόσο θα παίζουν κλπ …

  30. gallis Says:
    14 Φεβρουαρίου 2008 σε 9:15 διόρθωσηΡοκ έχεις δίκιο απλά για μένα το να περάσει κάποιος στην οχτάδα και έπειτα να καταλήξει όπως η Ντιναμό πέρυσι με τον Παναθηναϊκό δεν μου λέει κάτι. Να περάσεις αλλά να διεκδικήσεις και την συμμετοχή σου ρε παιδί μου στην γιορτή του Φ4.

    Χθες ότι είδα με τον τρόπο που τον είδα ήταν σαν να μην είδα τίποτα. Αστα να πάνε.

    Τομ την πάτησα με Χριάπα εγώ. Ρίσκαρα και έχασα. Πάντως Τζάαμπερ και Χριάπα θα είναι οι αγαπημένοι μου από εδώ και πέρα…

  31. teo13 Says:
    18 Φεβρουαρίου 2008 σε 21:47 διόρθωσηΠως σας φαινεται Smith για αυτην την αγωνιστικη?Αν τον μαρκαρουν οπως τον Κεννυ τοτε παει για 30αρα.Επισης καλες περιπτωσεις οι Morris k Batista καθως χτυπησαν οι Vujcic k
    Fizer ενω ο Eliyahou δεν παιρνει χρονο συμμετοχης.

  32. gallis Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 9:35 διόρθωσηTeo η ερώτηση είναι η εξής: ποιός από τους Σμιθ-Μπούλοκ θα γίνει ήρωας από την άμυνα του Ολυμπιακού;

    Για Μόρις και Μπατίστα πολύ σωστό το σκεπτικό σου και λογικά θα κάνουν καλά ranking. Ο Βούισιτς με έκαψε την προηγούμενη εβδομάδα.

    Ανεβάζω στην κεντρική σελίδα του Fantasy τις προτιμήσεις μου για την εβδομάδα αυτή. Επίσης ένα “δικό” μας παιδί έχει κάνει πολύ ωραία ανάλυση στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ballineurope.com/european-basketball/euroleague-fantasy-challenge/euroleague-fantasy-challenge-day-2/

  33. teo13 Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 13:40 διόρθωσηPoint Guards
    1 Darius Washington
    2 Terrell McIntyre
    Shooting Guards and Small Forwards
    3 Igor Rakocevic
    4 Dimitris Tsaldaris
    5 Drew Nicholas
    6 Jiri Welsch
    Power Forwards and Centers
    7 Felipe Reyes
    8 Terrence Morris
    9 Jeremiah Massey
    10 Mike Batiste
    Πως σου φαινεται?
    Εχω το διλημμα McIntyre k Welsh
    η Jaaber k Brown???

  34. gallis Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 14:01 διόρθωσηΑπό τη δυάδα που μου προτείνεις θα επέλεγα σίγουρα τη δεύτερη για τους εξής λόγους:
    θεωρώ πιο πιθανό να νικήσει η Ζαλγκίρις και η Ρόμα από το να νικήσει η Σιένα και η Μάλαγα. Σαν πιθανότητες το θεωρώ όχι ότι θα έρθει και σίγουρα.

    Επίσης ο Μακ Ινταιρ είναι πολύ ασταθής και με ομάδα όπως η Εφές που κράτησε τον Παναθηναϊκό στους 64 πόντους σίγουρα δεν θα τον επέλεγα.

    Περίμενε να ακούσεις και τους ειδικούς (Τομ και Ροκνμπολ). Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη αλλά μην ξεχνάς: εσύ αποφασίζεις.

    Υ.Γ.Οι ψηλοί σου είναι μια χαρά, τα γκαρντ σου εξίσου (με εξαίρεση τον Welsch), τα πλέι σου δεν μου αρέσουν. Καλή επιτυχία…

  35. gallis Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 14:43 διόρθωσηΗ Ευρωπαϊκή φόρμα λέει Χαλπερίν. Ο Μπράουν δεν ήταν σε καλή κατάσταση στα Ευρωπαϊκά τελευταία

  36. teo13 Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 15:00 διόρθωσηTελικα κατεληξα σε Rakocevic Langton Bullok Welsh(δεν τον δινω καθως χτυπησαν οι Rodrigue Cabezas).
    Εχω κ μια 2η κ χειροτερη ομαδα:
    Saras
    Washington
    Sato
    Brown
    Spanoulis
    Smith
    Teletovic
    Lorbek
    Hutson
    Batista.
    Αυτη πως σου φαινεται??

  37. tom Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 15:10 διόρθωσηΚαλησπέρα και από μένα … Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα λόγω δουλειάς κλπ, τώρα θα κάνω αλλαγές και κοίταγα τα post…

    Συμφωνώ με gallis για τα πλευ, jaaber, price μου φαίνονται must.. Washington μπορεί να πάει καλά βέβαια, είναι απρόβλεπτος λίγο, όπως και McIntyre, για τα πιο σίγουρα μιλάμε…

    Επίσης, βλέπω γενικώς να λείπει ο Rakocevic από πολλά ποστ, εγώ θα τον κρατήσω…

    Khryapa μπορεί να είναι καλή επιλογή, θα πάρει πιο πολύ χρόνο λογικά…

    Επίσης, σκεφτόμουν να ρισκάρω με winston, προέρχεται από παιχνίδι που ήταν ‘on fire’, θα ξεκινήσει λογικά, μπορεί να πάρει παραπάνω χρόνο/προσπάθειες – αν έχετε προβλήματα χρημάτων (σε credits) μπορεί να είναι από τις καλύτερες φτηνές επιλογές (με ρίσκο πάντα, αλλά για 20+ credits που κοστίζει, δεν μπορώ να βρω πολλούς καλύτερους)..

    Αυτά τα λίγα από μένα, παω να κανω αλλαγές για να προλάβω… (καλά όπως πάντα τα σχόλια του arkadios στο ballineurope, και τα σχόλια από κάτω – δεν έχει σημασία αν έπεσε έξω σε κάποιους την προηγούμενη βδομάδα, το θέμα είναι να κάνεις λογικές επιλογές, αν βγουν ή όχι είναι θέμα τύχης, απλά με πιθανότητες παίζεις στο fantasy) …

  38. rocknball Says:
    20 Φεβρουαρίου 2008 σε 18:03 διόρθωσηΣτατιστικα μιλωντας καποιες επιλογες θα ειναι καταστροφικες, αν δεν ηταν θα ημουν 1ος τωρα…

    Επισης προσπαθω καθε εβδομαδα να προτεινω 10 διαφορετικους παικτες απο την προηγουμενη εβδομαδα, διοτι πολυ απλα θα ηταν πολυ βαρετο για να διαβαστει αν εμεναν συνεχεις τα ιδια ονοματα, επισης προσπαθω να διαλεξω παικτες απο διαφορες ομαδες κ που να αξιζουν λιγοτερο απο 550 μοναδες…

    Τελος παντων… η καλη μου ομαδα ειναι (εδω δεν συμβαδιζω κ πολυ με τις επιλογες μου διοτι πολυ απλα εχω πολλες παραπανω μοναδες κ μπορω να αγοραζω καλτερους παικτες)

    Πλανινιτς
    Σαρας

    Σισκα
    Σπανουλης
    Νικολας
    Χρυαπα

    Πετραβιτσιους
    Ανντερσεν
    Μορρις
    Λορμπεκ

    Αποκλειεται να τα παμε χειροτερα απο την προηγουμενη βδομαδα…

    Πλανινιτς
    Σαρας

    Οσο για τα διλημματα

    Μπουλλοκ > Σμιθ
    Τζααμπερ, Μπραουν > Ουελσ, ΜακΙνταιρ

  39. teo13 Says:
    2 Μαρτίου 2008 σε 15:06 διόρθωση160 αυτη τη βδομαδα με 9 παιχτες(με εφαγε ο Rakocevic.Απ οτι βλεπω αυτος ο Khryapa σε εχει φαει!!!Ξερει μηπως κανεις τι γινεται με τους αμερικανους της Efes καθως Gregory Pen Kuqo Gonlum ειναι φοβερες κ φθηνες περιπτωσεις αν δεν παιξουν οι αλλοι!

  40. akilas Says:
    3 Μαρτίου 2008 σε 8:52 διόρθωσηΚάποιοι παίκτες της Εφές θα πάρουν περισσότερο χρόνο απ ότι συνήθιζαν να παίρνουν πριν την φυγή των Αμερικανών. Ο Χάτσον χθες διάβαζα ότι θα μείνει πάντως.

    Ο Χριάπα με έχει κατασπαράξει και δεν περίμενα σε καμία περίπτωση τέτοιες εμφανίσεις ειδικά έπειτα από τις εμφανίσεις που έκανε στο Ευρωμπάσκετ. Τώρα που γυρνάει και ο Σμόντις χειροτερεύει η περίπτωση Χριάπα.

    Οι Μορις και Μπατιστ πάντως πρέπει να σε έφτιαξαν!

  41. teo13 Says:
    3 Μαρτίου 2008 σε 14:02 διόρθωσηΟι ψηλοι οντως με εσωσαν(Reyes Massey Morris Batiste).Τωρα μαλλον θα παρω Hutson αφου μενει.Ποιον να δωσω αραγε???

  42. akilas Says:
    3 Μαρτίου 2008 σε 14:57 διόρθωσηΠρέπει να αλλάξεις τον Νίκολας υποχρετικά , ενώ ο Ρακόσεβιτς νομίζω ότι δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού. Άρα οι 2 αλλαγές σου θα είναι στα γκαρντ και η μια στους ψηλούς.

    Στους ψηλούς δεν θα άλλαζα σίγουρα τους Μόρις, Μπατιστ. Μάλλον τον Ρέγες θα άλλαζα.

    Στα γκαρντ ειλικρινά δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι. Κανα Γκρέγκορι, Χαλπεριν βλέπω καλούς αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τους ειδικούς (Ροκ και Τομ).

    Θα εξέταζα στη θέση σου μήπως άλλαζες τον Ουάσινγκτον με Σόλομον, Μπάινουμ;

    Γενικά καλές περιπτώσεις εκτιμώ ότι είναι την εβδομάδα αυτή: Σόλομον(ελέω Καλαιτζη), Μπάινουμ, Χαλπεριν,Μόρις(ελέω άμυνας ΟΣΦΠ), Γκρέγκορι και κάποιος ψηλός της Εφές(Χάτσον ή Κούτσο).

    Τεο σου απάντησα στην βάση της παρακάτω δεκάδας που νομίζω ότι είχες:

    1 Darius Washington
    2 Terrell McIntyre
    Shooting Guards and Small Forwards
    3 Igor Rakocevic
    4 Dimitris Tsaldaris
    5 Drew Nicholas
    6 Jiri Welsch
    Power Forwards and Centers
    7 Felipe Reyes
    8 Terrence Morris
    9 Jeremiah Massey
    10 Mike Batiste

  43. teo13 Says:
    3 Μαρτίου 2008 σε 16:17 διόρθωσηΑυτην την ειχα πριν κανα δυο εβδομαδες.Πλεον κατεληξα σε αυτην:
    Point Guards
    Ibrahim Jaaber
    Will Solomon

    Shooting Guards and Small Forwards
    Kenny Gregory
    Chuck Eidson
    Trajan Langdon
    Qyntel Woods

    Power Forwards and Centers
    Kenan Bajramovic
    Terrence Morris
    Jeremiah Massey
    Mike Batiste

  44. akilas Says:
    4 Μαρτίου 2008 σε 21:53 διόρθωσηΟι τρεις αλλαγές μου την εβδομάδα αυτή είναι οι Μπάινουμ (αντί Ζάαμπερ), Πέκοβιτς (αντί Τζάκσον), Γκρέγκορι (αντί Μπούλοκ).Τα κριτήρια των αλλαγών είναι τα ακόλουθα. Εχω αμφιβολίες για το αν ο Τζάκσον θα κάνει μεγάλο σκορ στο Τελ Αβιβ, ενώ ο Πέκοβιτς θεωρώ ότι μπορεί να πονέσει τη Σιένα μέσα στη ρακέτα. Οι περιφερειακοί ψηλοί της Σιένα είναι καλοί, αλλά μέσα στη ρακέτα μάλλον θα κερδίσει αρκετά φάουλ ο ψηλός της Παρτιζαν.

    Τον Μπούλοκ ήθελα να τον αλλάξω από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν τα κατάφερα. Η επιλογή του Γκρέγκορι έγινε στη βάση ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες απόντος του Νίκολας, ενώ πάντα πιστεύω τον Μπαίνουμ αρκεί να του δώσει ένας προπονητής το ελεύθερο να παίξει ένας με έναν. Εκεί είναι ανίκητος λόγω αθλητικών προσόντων και ειλικρινά απορώ ποιός παίκτης του Ολυμπιακού θα τον σταματήσει αν χρησιμοποιηθεί από τον Σερφ με τον σωστό τρόπο. Ανοιχτά και μπαλίτσα στον Μπάινουμ είναι το ενδεδειγμένο σύστημα!!

    @Tom
    Είχες απόλυτο δίκιο για τα στατιστικά αγορασμένων – πωληθέντων παικτών της Ευρωλίγκα. Έχει κολλήσει πόσες μέρες στην ίδια κάρτα. Θα μπορούσαν όντως να βγάλουν πολύ όμορφα στατιστικά αλλά ….

ΟΜΑΔΕΣ BASKETMANAGER

25 Σεπτεμβρίου 2008 — akilas | Επεξεργασία

Εδώ μπορούμε να δηλώνουμε τις δωδεκάδες μας σύμφωνα με το παιχνίδι αυτό. Η δωδεκάδα θα αποτελείται από:

7 γκαρντ – σμολ φόργουορντ και

5 ψηλούς

με μπάτζετ τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αφήνετε στο σχόλιο τη δωδεκάδα σας και καταχωρείται “επίσημα”.

1) ZAKASI total 14,590,000 €

Guards :
Diamantidis 1,900,000 €
Planinic 1,300,000 €
Jennings 300,00 €
Spanoulis 1,800,000 €
Siskauskas 2,000,000 €
Kaukenas 800,00 €
Barrett 440,00 €

talls:
Fotsis 1,500,000 €
Lavrinovic 1,000,000 €
Massey 850,000 €
Pekovic 1,300,000 €
Splitter 1,400,000 €

2) Ζήσης σύνολο 14,4

Kοντοί:
Γκριρ 1,5
Αρόγιο 1,7
Σισκάουσκας 2
Διαμαντίδης 1,9
Μπράουν 0,7
Καουκένας 0,8
Τζένιγκς 0,3

Ψηλοί:
Μάσει 0,85
Γουντς 0,75
Λαβρίνοβιτς 1
Σπλίτερ 1,4
Φώτσης 1,5

3) Geof σύνολο 14,85

Diamantidis 1,9 €
Planinic 1,3 €
Drew Nikolas 1,3 €
Igor Rakocevic 1,0 €
Rimantas Kaukenas 0,8 €
Raimunas Siskauskas 2,0 €
Pete Mickeal 0,85 €

Kostas Tsartsaris 1,0 €
Jeremiah Massey 0,85 €
Tiago Splitter 1,4 €
Mario Kasun 1,7 €
Loren Woods 0,75 €


3 σχόλια προς “ΟΜΑΔΕΣ BASKETMANAGER”

  1. akilas Says:
    25 Σεπτεμβρίου 2008 σε 11:26 διόρθωσηΔημιουργήσαμε μια νέα σελίδα αναφορικά με το Basketmanager. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να αφήνετε με σχόλιο την 12αδα σας. Τα πάντα για το Basketmanager στην ομώνυμη Ετικέτα πάνω αριστερά στο μπλογκ..Επεξεργάζομαι και τη δική μου ομάδα.

  2. zisis Says:
    25 Σεπτεμβρίου 2008 σε 11:39 διόρθωσηΖήσης

    Kοντοί:
    Γκριρ 1,5
    Αρόγιο 1,7
    Σισκάουσκας 2
    Διαμαντίδης 1,9
    Μπράουν 0,7
    Καουκένας 0,8
    Τζένιγκς 0,3

    Ψηλοί:
    Μάσει 0,85
    Γουντς 0,75
    Λαβρίνοβιτς 1
    Σπλίτερ 1,4
    Φώτσης 1,5

    Σύνολο 14,4

  3. geof Says:
    25 Σεπτεμβρίου 2008 σε 12:39 διόρθωσηakilas, επιτέλους παρουσιάζω την πολυαναμενόμενη 12άδα μου!

    Diamantidis 1,9 €
    Planinic 1,3 €
    Drew Nikolas 1,3 €
    Igor Rakocevic 1,0 €
    Rimantas Kaukenas 0,8 €
    Raimunas Siskauskas 2,0 €
    Pete Mickeal 0,85 €

    Kostas Tsartsaris 1,0 €
    Jeremiah Massey 0,85 €
    Tiago Splitter 1,4 €
    Mario Kasun 1,7 €
    Loren Woods 0,75 €

    … ουφ την έβγαλα την υποχρέωση, μπορώ να φύγω ήσυχος ! :)

Σχολιάστε